U bent hier

Home

Ons bedrijf

bedrijf-vlaming-intern-transportIn oktober 1990 heeft Henk Vlaming het filiaal van v/d Sluis overgenomen in Onderdijk, met de dealerschappen van John Deere tractoren en Toyota vorkheftrucks bleek al snel dat deze ruimte te klein werd voor de nieuwe onderneming. In 1998 werden de nieuwbouwplannen concreet en er werdt gestart met bouwen van een nieuw bedrijfspand in Zwaagdijk-Oost, het bedrijf telt inmiddels ± 38 medewerkers. In 2007 heeft het bedrijf een naamswijziging ondergaan namelijk van H. Vlaming Mechanisatie B.V. is het veranderd in Vlaming Groep B.V. met daaronder een aantal handelsnamen. De beweegrede hiervoor was een meer universele naam voor in de landbouw en industrie.

Het bedrijf bestaat uit 5 afdelingen:

  • Vlaming Mechanisatie & Grondverzet
  • Vlaming Irridelta
  • Vlaming Agri
  • Vlaming Intern Transport
  • Vlaming Products

Iedere afdeling heeft zijn eigen specialiteit en zijn eigen groep medewerkers en indien nodig vullen we elkaar aan, dat is de kracht van ons bedrijf!!

Wij gebruiken al jaren de slogan "Service & betrouwbaarheid is onze kracht", wij proberen altijd net even iets meer te doen voor onze klanten met betrekking tot snelheid van service en bereikbaarheid. Dat wij voor het duurdere segment merken en producten kiesen, is een bewuste keuze omdat wij denken dat iedere klant hier op lang termijn beter bij gebaat is. Stilstaand kost veel meer!!

Contact

Vlaming Groep B.V.
Zaadmarkt 8
NL-1681 PD Zwaagdijk-Oost
Bedrijvenpark WFO-West

T: +31 (0)228 - 56 50 10
F: +31 (0)228 - 56 50 15

E-mail: info@vlaming-groep.nl

Facebook Twitter
Routebeschrijving

Privacy policy