U bent hier

Home

Vlaming palletteermachine

Vlaming Groep B.V. heeft een unieke palletteermachine ontwikkeld die het machinaal straten van gebruikte stenen sterk vereenvoudigt: de STEEN500. De machine is ontstaan uit een samenwerking tussen Boos Bestratingen uit Wervershoof en Ooms Producten uit Scharwoude. Beide bedrijven hebben hun sporen reeds verdiend in deze branche. De STEEN500 is de oplossing voor het naleven van arbowetgeving die sinds 2010 van kracht is. Deze schrijft voor dat bestrating machinaal aangebracht dient te worden. En dat kan nu ook met gebruikte stenen.

Door de inzet van de STEEN500 worden gebruikte stenen gepalletteerd aangeboden. De hergebruikte stenen zijn schoongemaakt en getrommeld. Het is mogelijk om de stenen in een gewenst verband te laten palletteren, zodat de stenen direct klaar zijn om machinaal aan te brengen op de straatlaag.

Door het palletteren liggen er op de werkplek geen grote hopen stenen, maar het straatbeeld ziet er schoon en opgeruimd uit. Deze werkwijze is effectief en daardoor kostenbesparend!

Voor filmpje, zie Youtube
 

 

Contact

Vlaming Groep B.V.
Zaadmarkt 8
NL-1681 PD Zwaagdijk-Oost
Bedrijvenpark WFO-West

T: +31 (0)228 - 56 50 10
F: +31 (0)228 - 56 50 15

E-mail: info@vlaming-groep.nl

Facebook Twitter
Routebeschrijving

Privacy policy